Jul, jul strålande jul

Så har det gått ett år till....helt otroligt kan inte fatta att tiden går så fort...men den gör ju det när man har roligt så det är väll possitivt antar jag.

Jag har ialla fall fått en ny mobil i julklapp. Det var behövligt med tanke på att min gamla levde sitt eget liv. Så jag fick denna skönhet, en walkman mobil. Den verkar fungera bra och är som gjord för mig med sina innbyggda funktioner, Metronom, Kan ta alla toner mellan c1-c2(bra att ta ton med) den kan också visa hur man tar en mängd olika gitarrackord. Och så här ser den ut:
75799-49

Tillägas bör kanske att jag har en vit och inte en svart men den vita är också snygg. Det ingick även minihögtalare så tjejer nu kan vi lyssna på musik utomhus när vi träffas och slipper emmas värdelösa högtalare...;P det blir nog bra.

Just nu verkar det som om det är dags att bli sjuk igen men det tycker inte jag så försöker med alla medel bekämpa de hemska basilerna. några tips mot halsont, huvudvärk och förkylning?!?

puss puss

Snö??

Vart har julkänslan tagit vägen???  det är alldeles för varmt och känns inte alls som om det är 10 december...!!! Det ända som visar att det närmar sig jul är julpyntningen på stan och adventskalendern. Sedan såklart den lilla julklappshysterin som så smått börjar infinna sig. Vad vill alla ha. Nägon som har tips på vad man kan ge en 23 res. 30-rig storebror?? Det är omöjligt, helt hopplöst.

NU vill jag ha snö så man kan åka pulka ;)

Längtar trots denna dåliga start till julafton :D