hejsan alla glada

Just nu sitter jag i österrike paa ett fint hotell som vi hittat och försöker förtvivlat hinna med allt paa datorn som jag vill...paa en ynka kvart!!!

men men...jag aaker vidare till kroatien imorgon..det blir nog bra...här är det saa varmt att man nästan smäller av! det var 40 grader förut..huu!  Men jag ska inte klaga, vet faktiskt inte riktigt vad det är för väder hemma.

saknar er alla: cary, andie, jules, julia, alex, becca och alla andra....och hälsa till julia för jag tror inte att hon läser det här.

saknar er och vi hörs när jag kommer hem...kanske kan faa tag i en dator naagon annan stans senare..love to everyone of my friends!(L)

Arkösund och skiren

Tillbringade en härlig helg med sol och bad med cary  och andie ute vid arkösund.

Kan det bli bättre 2 kompisar och så himmla fint väder..:D

 Cary på bussen till arkösund.

Jag lärde mig faktiskt att köra motorbåt....nästan i alla fall:P

Idag var jag faktiskt vid skiren med anna och julia k...det var verkligen superduperhärligt!

Vattnet var riktigt skönt och vi var där hela dagen..fast det tog ett tag att köra dit med mopparna..trots pappas vägbeskrivningar (eller snarare på grund av:P)

ja,ja för att vara oss lyckades vi riktigt bra faktiskt..kolla in andies blogg föra att se vart vi hamna:D (www.theandie.blogg.se)

Skiren 275799-34


Fin fina bilder va? :D

jag älskar sommar och sol

men julia älskar inte vattensnokar :P

love ya


Dagens outfit 9 juni 2006

dagens outfit

Här har vi dagens outfit bestående av:

blå leggins
svart kjol
blått linne
vit tröja
svart skärp

Denna outfit blev till tackvare Cary och Andie

Sedan kommer bara två egobilder bara för att visa  Cary att jag faktiskt kan ta sånna!

egobildJag igen

Bye bye

Watch out, here we come!

Tjingeling!

Min underbart enade klass har nu med viss möda planerat en klassresa. det blir inte så långt vi ska åka men ändå...det blir nog bra.   Håll bara tummarna för vädret:)

Nu återstår bara det stora problemet med packningen. Det känns som man har glömt något väldigt viktigt (vilket man antagligen har, men ändå).

Jag måste bara paccka klart så ska jag sova sen. Helt underbart!

Ska bara skryta lite först. Jag har faktiskt tvättat moppen. Skruvat isär den och avfettat den..+att jag har vaxat den:D

Det var lite problematiskt att skruva ihop den sen, spec när det visar sig att vi (pappa och jag) har en skruv kvar att sätta dit när vi satt ihop hela. Men det löste sig tillslut (den skulle sitta och hålla fast bakre "skalet".

men nog om det

ps. det tog jätte lång tid typ 5 timmar ds.

Zorino

Jag antar att ni som läser det här inte förstår känslan men i alla fall....

Jag red i går (torsdag) och fick rida en häst som tidigare har varit alldeles för het för att hoppa. Men nu har han börjat gå med på lektioner och jag..JAG skulle rida honom.
Jag och hoppning har inte varit en särskilt bra kombination tidigare... det har aldrig fungerat men igår så stämde allt helt plötsligt och jag är helt salig.

Hoppar fortfarande runt på små rosa moln och allt är perfekt :)