Sommarlov

75799-16

Snart är det äntligen lov..... Hoppas det blir bra väder :D

Vet i alla fall att jag ska till kroatien och till Danmark..sen får vi se

Måste bara vara lite depprimerad också..det gick skit på matten för mig och det gick jättebra för jules och cary..som vanligt.......

men jag får väll inse att dom är bättre...

Love for ever chip

Mopeden och jag:P

trots att vi bara varit tillsammans i drygt 3 dagar har vi redan lyckats med en del.....virriga saker. Andie skulle idag hjälpa mig med att ta reda på hur fort min ädle springare (också kallad moped) kunde gå. Efter att kommit ut på söderleden lyckades vi få min maskin att uppnå hela 55 km/h.

Sedan skulle jag köra hem (till friskis) och råkade då helt mystiskt att hammna någon stans bakom badhustet där jag efter att ha virrat runt en stund kommer fram till att jag måste svänga till vänster för att komma tillbaka till stan...det ända som man då kan se som ett problem är kanske att man inte får svänga till vänster vid någon avfart. Men tillslut lyckas jag med ingen konttroll alls (hoppas inte mamma och pappa läser det här) kasta mig rakt ut i gatan och över spårvangnnsspåren. Med livet i behåll kan jag så fortsätta min färd mot målet. När så mamma sedan frågar om det går bra att åka svara jag med ett tydligt JA och känner att det kanske inte var hela sanningen.


Men men jag lever men jag måste säja att det kändes mycket tryggare att åka efter Andie. Men jag kan ju inte alltid hänga efter henne.

En sak jag i alla fall kommit fram till att jag måste öva på är trafikskyltarna, efter att ha missat både väjningspliktsskylten och stoppskylten var pappa måttligt road av min mopedåkning:)

Sommar sommar och sol

75799-15

Malin (bebäae) Fröberg, en underbar kattbild...en riktigt stor applåd för henne

75799-14Mina underbara nyinköpta skor..passar perfekt nu till sommaren:)

Det här med pluggande

Här har jag nu kommit på mig själv med att sitta och skriva i bloggen istället för att jobba med mitt specialarbete eller plugga till matteprovet imorgon.

jag vill INTE ha matteprov imorgon. Det kommer att gå uruselt......eller kanske inte så dåligt men det känns som om det är massor med saker som jag inte kan men borde kunna. Som tur är ska jag träffa Cary i morgon på morgonen för lite sista råpluggande....får hoppas att det hjälper.        vill verkligen inte sumpa mig på det här provet, då känns det som att man gått kursen i onödan (fast det har man ju inte)

Men nu till något possitivt:

Jules och jag tillbringade en trevlig stund hemma hos mig och lagade mat efter badhuset. Det blev nästan bra ju. Helt otroligt!!
Men vi var tvugna att ringa till julia och be henne bestämma vad vi skulle äta. Det stod mellan "Fiskpinnar & potatismos" eller "Fiskbiffar med primörer". Julia valde det andra alternativet och trots att Jules jag och ett kök inte är någon bra kombination så blev maten super. Till efterätt gjorde vi något väldigt gott. Kolla in den här sidan:
http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=14876

Jag lovar det är supergott  :)

Bilder från frdagens dykning

   Jag som mest flummig      Från vänster: Peter, Lukas och Viktor     Här: jag i full färd med att försöka att så smidigt som möjligt byta om i denna grupp   av killar inte det enklaste i världen att göra precis. Speciellt inte som alla hela tiden tittar och skrattar åt mig bara på grund av min yterst vackra mössa.... kolla bara på Anders bakom mig


   Flera personer står redo att rycka in när jag ska försöka ta mig ur halstätningen på dräkten.. :)


    Viktor kommer springande i sin Semi-dry dräkt (Semi-dry = kallt) allt för att hålla värmen  :P

Dykning dykning

Dykning i all ära men det är nästan så att det inte är värt det med allt slit och släpande.. frågan är om jag överhuvud taget kommer ur sängen på måndag morgon.. :P Vi dykte i fredags och i dag och vi ska dyka i vättern imorgon...   Men än så länge lever jag trots allt slit och i detta sällskap.  Den sista tjejen hoppade av så nu är det bara jag och så alla 6 killarna..  Det blir lite pinsamt ibland men för det mesta fungerar det utmärk. Förutom att jag av någon mystisk annledning har blivit något i stil med gruppens allmänna clown. Inte så allvarligt som det låter och lite får man väll bjuda på antar jag :).
Ja, ja. Imorgon blir det 20-meters dyk i vättern som sagt. Där blir det nog kallt. Höll på att frysa ihjäl (lätt överdrivet) på 8 meter idag.


DYKNING ÄR LIVET !!!!!!   tänkte nog lägga ut lite bilder på dykgänget så småningom.

Och "ni får hade" som min mattelärare brukar säja :P

Sol sommar

Väntar på att bli brun men det lär väll ta sin tid antar jag... Men sommaren är i alla fall här så lev livet...
Emma på halvars


Shopping på H&M

Shopping på H&M75799-4

Me and my friends på H&M. jag är faktiskt med (fast backom kameran) Det är (från vänster) Cary. Jules och andie. Tevligt trevligt.

Hjälp mig..

Jag vet inte var man kan köpa billiga hjälmar. Någon som har ett förslag?  snälla hjälp mig så jag kan få börja åka så fort som möjligt. :)

Moped :D

Pappa har köpt en moped :D
snacka om att jag är överlycklig...vi ska visserligen dela på den men va då.....

I´m so happy...:)

vi ska hämta den på torsdag...yes


ulia på halvars

ulia på halvars


Halvars...aaa

Änligen sommar så att det känns. Tillbringade en liiiten stund på halvars med julia och emma. Tyvärr utan jules som skulle ha dykt upp... :(
Varken andie eller cary kunde följa med.....*snyft*   men men jag överlever nog förhoppningsvis.

på fredag ska jag dyka ute...brrrr med ett antal flumma typer (nästan bara killar). vi får se hur det går. Jag är i alla fall expert i hjärt och lungräddning. Gått kursen två gånger.

Nu borde jag verkligen ta itu med mitt specialarbete....vill inte men måste...

solhelg...aaa

Efter en dag i stockholm var det minst sagt skönt att få vila ut sig i västervik.....sol och bad i havet...jag menar faktiskt allvar men det var mer ett dopp än bad. 4 grader i vattnet. Brrr uppfriskansde.

trots att alla mina pengar tog slut i stockholm lyckades jag under lördagen inhandla både en klänning och ett par jätte fina byxor. Med en viss hjälp från generösa föräldrar. Men som sagt en riktigt trevlig helg..

Stockholm

Varmt, Varmt och åter varmt, ett snabt sätt att förkorta dagen i stockholm om vi nu lägger till lite bråk bland goda vänner. Efter några timmar (och nästan utan lunch) har halft om halft slagit ihjäl varandra och det verkar utväckla sig till en yterst trevlig eftermiddag...(hm).

men trots vissa motgångar har jag i alla fall lyckats göra av med alla mina pengar. Om det nu ska ses som en tröst....

Julia, jag och andie missade nästan bussen.....eva var inte så gladCd-spelare (ojojojoj)

Detta är HELT ute! Cd-spelare...jaja
han tappade den i alla fall utanför bussen, men jag räddaren i nöden (hm) hjälpte honom medans julia gjorde allt som stod i hennes makt för att inte börja asgarva. Det var rent ut sagt en pinsam situation. Sedan tillbringade vi de ytterst trevliga 15 minutrarna in till stan med att försöka hålla igång en konversation. Inte det lättaste...men med lite stöd från en kär vän så lever jag fortfarande :)


barbie ken alias christian

barbie ken alias christian


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!