Julafton

Nu är det julafton..igen. Mysigt men lite segt som alltid. Det här året har vi iallafall spelat ett julklappsspel vilket blev hysteriskt kul. För alla ni som vet hur min familj är så är det nog lätt att tänka sig det. :P
Men det var iallafall en höjdpunkt. Nu sitter jag och väntar på tomten..! eller snarare på julklappsutdelningen..tror nog inte att tomten kommer till oss i år :/ alla barnen är för stora för det.
Min bror är här och det är jättekul..man vet alldrig med honom..inte säkert att han alltid dyker upp men nu är han här iallafall och det är bra, här är också kusinerna och mormor.

Men nu är det lycka som gäller för nu är det jullov=) nu har man tid för allt man annars inte hinner med. Finns massor jag vill göra men vet inte om jag hinner..funderar på att åka och hälsa på syrran i Norge. Fast nu kommer hon ju hit imorgon för pappa fyller år, så jag ska prata med henne om det då. Det skulle vara trevligt för jag har inte umgåtts ordentligt med henne på ett tag.

Men nu ska jag återgå till att vara social med släckten.
 GOD JUL allesammans!

Julhysteri!!!

Jag blir galen på julen. Visst är det en underbar och mysig högtid men det blir inte så längre för allt är så stressigt. Springa runt som en galning och köpa julklappar åt folk till höger och vänster.
Sen när det väl är julafton så är det ju såklart mysigt, men ändå. Det känns som julen nu mera går ut på att köpa julklappar istället för att umgås. Om all stressen bara kunde släppa lite så man kunde få må bra istället för att må dåligt över att det är så mycket fram till jul och att man när man sen väl slappnar av lite blir sjuk bara för det.
 Det är ju så det brukar bli... Jaja nog med att klaga jag är ju iallafall klar med alla paket nu så det börjar ordna sig.

För att prata om nått annat så hade vi julfest med tjejerna..det var underbart:D bytte julklappar och gjorde den årliga julpizzan (juligt värre, jag vet!) sen så var det bara mys o prat, helt underbart, (märk rimmet) vi har som tradition att rimma på varge paket..Mina brukar alltid bli en nödlösning den allra värsta av dem det här året var nog:

"Detta är inte en pingvinstång, men har samma handling som en sån.."  om Surf´s Up som julia fick av mig:P

men det var iallafall en lyckad kväll och nu ska jag öva lite sång....bara för att göra ett tappert försök att faktiskt vara duktig den här julen med det..

Vissa dagar är bara för stressiga...det är så himla svårt att slappna av och ta det lungt, känner att jag har enorma problem med det..tack för att du hjälpertill! <3

2 dagar kvar<3

Liten uppdatering

Känner att jag är världelös på att uppdatera.. Det är ju oftast när man har mycket problem som man får den där skrivlusten och så men det känns också som att när man har för mycket problem så blir man hämmad att skriva bara för det. Alla inlägg som man skriver då blir så personliga att man inte vill publicera dom.
Och jag har sällan orken att skriva om flera gånger, då har man ju redan skrivit av sig.
Gud vilket stort problem jag kände att det där lät som:P

Ajja för att skriva om nått roligare så kan man ju uppdatera lite vad som hänt under veckan. Det har varit rep inför konserten in DeGeer hallen men Barabara Hendrix och symfoniorkerstern och musikklasserna och vi förståss:)

Torsdagen var helt klart den stressigaste dagen på hela veckan. Gick upp kl 04.30 för att vi skulle lussa. Sen var det iväg till S:t Olai för att lussa för skolan där. Och efter det så var det rep inför kvällens stora konsert (vill bara påpeka att det var totalt slutsållt!!) sen blev den julbord i matsalen för att sen rusa vidare för ett ennu ett luciatåg och en rast och sen lussa igen denna gång på friskis, bland alla gymande spännisar:P hihi
Sen var det dags att rusa till konserten jag var redan då helt död i bode kropp och själ^^  Konserten gick förvånade ganska bra..trodde inte det med tanke på hur det har låtit på repen. Efter konserten skulle jag och emma cykla hem tillsammans men jag var helt sjukt övertrött. Råkade säga en felsägning själv som jag typ hysteriskt skrattade och nästan grät åt i 10 minuter. Stackars Olle och emma som var dom som var kvar och tog hand om mig.
Var helt speedad när jag kom hem och underhöll mina föäldrar ett tag..

Den dagen var jag vaken 21 timmar och jag stod, sjöng, gick eller satt helt inklämd i en kör på 320 personer hela dan. Det är otroligt, stor svimrisk säger ajg bara!

Men trots det så var det faktiskt en underbar dag med en hel del peppakokor och lussekatter och trevligt folk:D

Sen på fredagen blev det tv-spels kväll med härliga människor..Det var emma, jag, Pontus, Simon, Niklas och Josefin. Jättekul, Ska göras om tycker jag! Jossan är helt klart bäst på boxning, helt inne i spelet hon var oerhört gullig.

Men nu är det söndag och ny vecka väntar så man kanske borde sova. Bara fem dagar kvar sen är det lov!!
Julkännslan börjar infinna sig och snart är det dessutom julfest med tjejerna..längtar<3

Nattinatti<3

Termins

Huu

Jag har trotts alla tankar om sammanbrott överlevt dagen med stort D. Det var terminsuppspelning på vår skola det som alla i stort sett har övat till hela terminen. Usch..ett sånt där tillfälle när man ska "visa vad man går för" .
Jobbigt är minsta ordet för det hela..
Men jag överlevde; är det inte otroligt? och jag inte bara överlevde det hela gick faktiskt ganska bra dessutom. Så det har varit en ganska bra dag med sina jobbiga och nervösa stunder. Men vad vore det att spela om man inte var lite nervös, det är ju liksom en del av det hela.

För att prata om nervös (eller kanske inte igentligen) så ska ska våran "kristinaskolans reggaegrupp" (enligt Henrik Bergion) spela på lunchkonserten imorgon.

Kom gärna och lyssna: Hörsalen kl 12.10 tror jag!

Jag har förövrigt ängnat resterande timmar av dagen med att umgås med emma, räkna matte och rida. Tack vare (eller ska jag kanske säga på grund av) denna ridlektion kommer jag antagligen ta mig fram som invalid resten av veckan. Jag red barbacka och det var länge sen vill jag lova! men det är defenitivt värt det. Känner bara att man antagligen skulle behöva röra på sig imorgon igen för att bli lite mjukare i lederna.
Jag har ju min tävling med viktor...han ska kunna stå med raka men och sätta händerna i marken och jag ska kunna gå ner i split, har faktiskt bara några sentimeter kvar för att skryta lite..!!! :P

men nu är det dags att sova igen och som vanligt borde man ha gjort det för länge sen..men kommer nog alldrig att lära mig..

God Natt allesammans - Min favorit barnbok från när jag var liten

sånglektion strax...

Usch..det känns som jag har massor att skriva av mig men jag vet inte var ajg ska börja.

För att dra några positiva grejer så var jag i stockholm med familjen, vi var på Cosmonova (och inte på coloseum som jag har sagt till ett stort antal människor^^)  sedan gick vi ett varv eller snarare ett par varv på stan med tanke på att vi lyckades virra bort oss i några få gånger.
Var sen hos en undarbar klasskompis (som för övrigt är den som pushat mig att fortsätta skriva) han har precis fyllt 17 och är nu vuxen:P
Det var jätetrevligt hos honom, vi tittade på hitta nemo och lekte med hanns nya födelsedagspresent en handledsträningsgrej vet inte vad det heter.. han fick en cigarr i present och han och eddi lekte mannliga.

Jag tror jag struntar i att återgå till det som är jobbigt, dels för att jag har oerhört lite tid för jag ska ha sånglektion och för att jag nu känner mig lite mer uppåt efter att ha tänkt på det som är bra.

lär säkert återkomma med ett långt inlägg om hur allt är om ett tag men vi får se...

chip chip